Kapcsolat

IRODA

 

1118 Bp, Kelenhegyi út 21.

 

Tel:  +36/1/209-2773

Fax: +36/1/209-0590

Mobil: +36/30/335-6081

 

E-mail: iroda kukac hercegbild.hu

Családi ház építés

Családi ház kivitelezésére irányuló ajánlatkéréssel kapcsolatosan akkor tud megkeresni minket, ha az Ön rendelkezésére áll az építési kivitelezési tervdokumentáció. Általában a dokumentáció része egy árazatlan költségvetés, mely mennyiségileg tartalmazza az épület kivitelezéséhez szükséges valamennyi anyagot és munkanemet, anyag-díj bontásban.

Műszaki előkészítő munkatársunk az árazatlan költségvetést az átadott tervek alapján minden esetben mennyiségileg ellenőrzi, és átszámolt mennyiségekre adja meg ajánlatunkat. Amennyiben Ön nem rendelkezik árazatlan költségvetéssel, a statikus, illetve építész tervek alapján is el tudjuk készíteni az ajánlatot, melyet minden esetben a megrendelővel előzetes egyeztetés után, az egyedi igények megismerését követően adunk meg.  

Fentiek alapján elkészített ajánlatunk fix, mely tartalmazza a megrendelő által kiválasztott készültségi foknak megfelelően elkészítendő épület valamennyi, árajánlatban rögzített, mindkét fél által ellenőrzött költségét. ( különös tekintettel a mennyiségekre és a felhasznált anyagok fajtájára )

Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszését, a feltételek véglegesítését követően kerülhet sor a szerződéskötésre, melynek feltétele a jogerős építési engedély megléte.

Több szakmával együttműködve, megrendelőink igénye alapján vállaljuk családi házak szerkezetépítését, vagy kulcsra kész kivitelezését, illetve egyéb igény szerinti készültségi fok megvalósítását.

Ön az általunk felépített házban, Mi az Ön házának felépítésében vagyunk otthon.